آسانسور

ویژگی های آسانسور بیمارستانی چیست

به امتیاز بدید post

بالابر بیمارستان، بالابر بیمار یا بالابر تخت
آسانسورهای بیمارستانی، این نوع آسانسورها برای حمل و نقل در بیمارستان ها و یا تخت های عمل در مراکز درمانی مانند مراکز درمانی، بیمارستان ها، مراکز درمانی نصب و مورد استفاده قرار می گیرند. در مرکز شهر با ساختمان های پست و بلند طراحی و ساخته می شوند. یکی از مواردی که در طراحی بیمارستان باید در نظر گرفته شود، عرض راهرو است که باید متناسب با اندازه تخت و چرخ دستی برای حمل ابزار و وسایل باشد تا مشکلی برای رفت و آمد افراد پیش نیاید. در طول زمان. کارش.
تماس و مشاوره رایگان
021-73048
آسانسورها در بیمارستان های مرتفع وسیله حمل و نقل عمومی مهمی هستند و باید با دقت انتخاب و در مکان مناسب قرار گیرند. آسانسورها باید بتوانند تخت بیمار را از طبقه ای به طبقه دیگر در ساختمان جابه جا کنند بدون اینکه برای مسافران ناراحت کننده باشند. یک طراح آسانسور (متخصص حرکت آسانسور) باید از نحوه عملکرد یک بیمارستان و نحوه حرکت و ارتباط قطعات آن با یکدیگر اطلاعات کافی داشته باشد. تعداد بازدیدکنندگان و تعداد کارکنان برای هر شبانه روز از چرخه کاری باید به درستی در محاسبات محاسبه شود و جایگاه بخش ها و درمانگاه ها در طرح درج شود.
سایر مواردی که باید در نظر بگیرید عبارتند از تحویل غذا، تخلیه زباله، جابجایی لباس های کثیف و تمیز، بررسی بیماران اورژانسی در داخل و خارج، و حتی بارگیری اقلام بیمارستانی که تخت های بیماران به طور جداگانه بازدیدکنندگان و کارکنان را می گیرند. مهم است و بنابراین از امکان انتقال بیماری های عفونی به بیماران یا بالعکس جلوگیری می شود.
بر اساس قانون جدید، هر ساختمانی که با ویلچر قابل دسترسی باشد باید به آسانسور تخت مجهز باشد.
آسانسور بیمارستان
آسانسورهای بیمارستانی، آسانسورهای مسافربری به دلیل کارکرد خاصی که برای جابجایی تخت های بیمارستانی مورد استفاده قرار می گیرند، از نظر ابعاد کابین و کارایی موتورخانه دارای ابعاد بزرگی هستند و باید استانداردهای خاصی رعایت شود. این نوع بالابر باید ظرفیت پذیرش یک تخت بیمارستانی و یک پرستار با کابین آسانسور را داشته باشد.
ضمناً با توجه به ابعاد بزرگ و کاربرد خاص این نوع آسانسور، باید استانداردهای خاصی را از نظر ابعاد و در سیستم موتورخانه رعایت کند.
آسانسورهای بیمارستانی دو وظیفه اصلی دارند.
1- بالابرهای در نظر گرفته شده برای حمل و نقل بیماران در این بالابرها و گاری های مواد یا تجهیزات جابجا می شوند.
2- آسانسور برای جابجایی کارگران و بازدیدکنندگان.
این دو جریان متحرک نباید با یکدیگر تداخل داشته باشند و آسانسورهای آنها باید از یکدیگر جدا باشند، زیرا کارکنان یا بازدیدکنندگانی که با آسانسور تماس می‌گیرند می‌توانند برای بیمار اورژانسی که در حال حرکت در کابین هستند، مشکل ایجاد کنند. با مراجعه به بیمارستان از خارج برای درمان (غیر اورژانسی)، آسانسورهای آنها باید از سایر آسانسورهایی که به طور معمول در مجتمع بیمارستانی قرار دارند جدا شوند تا از تداخل با ترافیک و مسیرهای تردد آنها جلوگیری شود. انتقال بیمار به آسانسور باید آهسته باشد و حرکت بیمار بین توقف و استارت نرم باشد و شتاب و تکان (تغییر در شتاب) کابین به حداقل ممکن برسد.
تماس و مشاوره رایگان
021-73048
سرعت آسانسور
به طور معمول، یک اتاق بیمارستان دارای حداکثر سرعت 1 متر در ثانیه و مقدار شتاب 9.5 متر در ثانیه است. حرکت درها باید به مسافران امکان ورود و خروج ایمن و آسان به کابین را بدهد. اگر بین قاب کابین برقی و درب انسدادی وجود داشته باشد، یک سیستم ایمنی از بسته شدن درب جلوگیری می کند و از برخورد نرم درب به بیمار، تخت یا واگن برقی جلوگیری می کند.
رعایت موارد فوق باعث بهبود کیفیت کار آسانسور می شود و بسیار مهم است. باید سعی شود بالابر از کیفیت و کمیت مناسب برخوردار باشد و در تعیین سرعت، ابعاد و تعداد آن از دقت کافی استفاده شود.
آسانسور بیمارستان
آسانسور بیمارستان
نحوه سازماندهی آسانسورها
آسانسورهای ساختمان باید به صورت گروهی چیده شوند تا در هنگام ملاقات و پذیرایی از بیماران کار کردی باکیفیتی داشته باشد و حداکثر زمان انتظار مسافران در طبقه اصلی بیش از 30 ثانیه نباشد. مسیر حمل و نقل مسافران و حمل کالسکه و تخت بیمار نباید با فضای مسافری آسانسور تداخل داشته باشد تا از برخورد مسافران با تخت و چرخ دستی جلوگیری شود. فضای داخلی کابین باید قابلیت شستشو و نظافت را داشته باشد و در دکوراسیون دیوارها و کف تا حد امکان از قطعات بزرگ استفاده شود که دارای درزهای زیاد و لبه های تیز نباشد. در طراحی آسانسورهای خاص مانند آسانسور مواد غذایی; حمل و نقل لباس و غیره به بیمارستان باید مسیریابی شود تا راه های دسترسی و موقعیت آنها برای استفاده کنندگان مشخص باشد. علاوه بر جابجایی بیمار، نحوه جابجایی سایر تجهیزات و دستگاه های بیمارستانی نیز نیاز به بررسی و مدیریت کامل دارد. جهت تردد و تردد کالاها و افراد در بیمارستان باید به گونه ای باشد که کوتاه ترین مسیر را برای رسیدن به آسانسور و رسیدن سریعتر به مقصد داشته باشند و چیدمان قسمت به گونه ای باشد که رفت و آمد افراد با راه و وسایل تداخل داشته باشد. . تا حد امکان با یکدیگر برخورد نکنند.
آسانسور بیمارستان
تماس تلفنی و مشاوره رایگان
021-73048
تجزیه و تحلیل ترافیک آسانسور
زمان اوج ترافیک در بیمارستان در طول روز پخش می شود. اوج تردد ساعت 15 است که مطابق با خروج پرسنل و چرخش تیم پزشکی و تکنسین ها و همچنین خروج بیماران است. با این حال، بیشتر ساعات کاری صبح است. انتقال بیماران و تخت‌ها از مراکز بستری به بیمارستان‌های خصوصی و غیره ممکن است شامل عکس‌برداری از بیماران، جابجایی ملحفه‌های کثیف و تمیز و توزیع صبحانه باشد. به طور کلی ساعت 8 تا 9 صبح اوج ترافیک صبحگاهی است. هنگام محاسبه آسانسور در هنگام تردد زیاد، به ازای هر 3 تخت بیمار یک کارمند یا ویزیتور و به ازای هر 100 تخت بیمار 4 تخت واگن برقی یا حمل و نقل بیمار در نظر گرفته می شود. اگر آسانسور مسافر صاف باشد، 15 ثانیه به چرخه زمانی بالابر برای هر بار بالا و پایین رفتن از محفظه مسافر به مدت 30 ثانیه اضافه می شود.
قابلیت اطمینان و ایمنی آسانسور بیمارستان
با توجه به اینکه آسانسورهای بیمارستانی و مشکل جابجایی بیماران در بیمارستان ها بسیار حساس است و حال عمومی افراد بستری در بیمارستان خوب نیست، آسانسورهای مسافربری باید قابل اطمینان و ایمن باشند. به طور کلی این بیماران باید در شرایط خوبی باشند.
آسانسور بیمارستان
گروه آتیس پشتوانه ای با بیش از 2 دهه فعالیت مستمر در زمینه آسانسور بیمارستانی آماده عقد قرارداد با مراکز مختلف دولتی و خصوصی در این زمینه می باشد. از نمونه بالابرهای کاربردی با تخت های تخت می توان به بیمارستان القدیر در میدان القدیر اشاره کرد که در آن دو بالابر 6 و 12 نفره تعبیه شده است.
کابین آسانسور بیمارستان
کابین آسانسور بیمارستانی باید ویژگی های خاصی داشته باشد این کابین ها باید تمام استیل باشند زیرا به راحتی و بدون مشکل ضدعفونی می شوند کیفیت استیل بستگی به کارفرما و انتخاب کارفرما دارد اما بهتر است از بهترین متریال استفاده شود.
آسانسور بیمارستان و کابین آن
دستگیره کابین آسانسور بیمارستان باید در ارتفاعی نصب شود که دسترسی بیمار به آن آسان باشد و دستگیره در اطراف کابین نصب شود.
یکی دیگر از ویژگی های کابین آسانسور بیمارستان ابعاد آن است، ابعاد کابین باید در نظر گرفته شود تا برانکارد به راحتی جا بیفتد و تا حدودی بتواند کمی بچرخد و جا داشته باشد. باید جایی برای همراهان وجود داشته باشد
با کدام شرکت کار کنیم؟
یک سوال مهم برای همه این است: برای آسانسور خود با کدام شرکت کار کنیم؟
برای مشاوره رایگان با شماره 02173048 تماس بگیرید
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که مهم ترین عامل در انتخاب شرکت آسانسور مدل کار شرکت است. حتما با شرکتی کار کنید که مدل کار در این زمینه داشته باشد که اگر انواع کار در اندازه ها و انواع مختلف داشته باشد خوب است و در انتخاب حتما این را در نظر بگیرید.
نکته دیگر این است که با شرکت های بزرگی کار کنید که می توانند پروژه شما را برای پروژه های بزرگ بسازند.
خدمات بالابر بیمارستان
آسانسور و خدمات بیمارستانی
با توجه به حساسیت این مکان، استفاده از متصدی اقامتگاه برای سرویس آسانسور توصیه می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *